De Ridderlijke Duitsche Orde (RDO), Balije van Utrecht is een eeuwenoude instelling – sinds 1231 gevestigd in Utrecht – die heden ten dage vooral actief is als een charitatief vermogensfonds. De Orde had oorspronkelijk een geestelijke en een wereldlijke tak en heeft nog steeds een (protestants) christelijke identiteit.

De RDO ondersteunt regio-gebonden aanvragen voor individuele hulpverlening en sociale projecten. De RDO biedt financiële steun aan organisaties en individuen, met als doel om ondersteuning te bieden aan mensen in kwetsbare posities. De individuele hulpverlening wordt verstrekt aan personen die door ziekte, beperking of anderszins in financiële problemen zijn geraakt. Sociale projecten die in aanmerking komen voor ondersteuning richten zich op zorg, onderwijs, gezondheid, sociale cohesie en algemeen welzijn.

De RDO werkt samen met maatschappelijke organisaties en stichtingen en streeft ernaar die samenwerking uit te breiden. De RDO richt zich voornamelijk op zijn 14 doelgebieden, de voormalige commanderijen van de Orde. Tevens zijn er contacten met een voormalig ordegebied in het Balticum, Kaliningrad. Hier worden eveneens sociale projecten ondersteund.

Vanwege het vertrek van de huidige medewerker zoekt de RDO een
Projectmedewerker
(Utrecht, 16 uur per week)

Positie
Je wordt onderdeel van een klein, enthousiast en voortvarend team dat verder bestaat uit een secretaris en drie medewerkers. Als projectmedewerker ben je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken van het fonds. Je draagt bij aan de verdere professionalisering en je onderhoudt contacten met aanvragers, partners, andere fondsen en organisaties in de doelgebieden. Samen met je collega-projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele aanvraagproces. Je bereidt de vergaderingen voor en zorgt dat betrokkenen tijdig en volledig op de hoogte zijn. Je participeert in relevante netwerken, gaat op werkbezoek en bent goed op de hoogte van sociaal maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor het fonds.

In deze functie:


Profiel
Om deze functie optimaal uit te kunnen oefenen herken je je in het volgende:

Aanbod
Wanneer je bij ons komt werken dan kun je rekenen op:

Interesse en solliciteren
Spreekt deze uitdagende functie je aan en herken je je in het profiel? Stuur dan uiterlijk 29 februari je sollicitatie naar David Karelse via d.karelse@karelserecruitment.nl. Wil je eerst meer weten over de functie of onze organisatie? David staat je graag te woord via bovenstaand mailadres of op 06 82568838.

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van deze wervingsprocedure. Bij aanname vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).